BlaBlaBla 0 Posted June 18, 2011 Eh, sad kad je neko video Suzuki, mora da se najezio. Dosao sam kod vas da pitam, zato sto sam iscitao dosta tema, i video da ste radili sa folijama, onim umesto farbanja itd... Ja za sad imam skuter, ali nemam svog Italijana, mada se planira za sl. godinu, e sad videcemo da li ce lybra, punto, itd... Imam i o tome par pitanja, ali otom potom. E sad me zanima, ovo je skuter, znaci plastika itd... e mene zanima kako ce se primiti folija na plastiku, i hteo bih da uradim ovako nesto, moj je skroz crven, a hteo bih da mu dodam neke detalje sa crnom folijom, kao ovaj crveni sto ima:http://www.suzukicyclesbermuda.com/show.php?id=376&p=5&page=1&srt=model_yearI zanima me, da mi kazete, gde mogu kupiti u Pancevu, ili okolini, najkvalitetniju foliju, koliko kosta, za trajanje znam otprilike, i koliko bi majstori uzeli za ovo, posto sam po prirodi malo smotan, pa ne zelim da upropastim posao... inace, znam da ste imali iskustva sa folijom, tj sami ste lepili, i pre cu platiti vama ako znate da zalepite, nego nekom majsotru, kod koga nisam nikad ni bio, eto pa sad dajte misljenje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
boki 10 Posted June 18, 2011 (edited) ovi momci super rade svoj posao pogledaj njihovu temu OVDE a inace su iz Panceva Edited June 18, 2011 by boki Quote Share this post Link to post Share on other sites
BlaBlaBla 0 Posted June 18, 2011 Zahvaljujem, bio sam danas do tamo, kazu da je taj decko u Subotici, vraca se veceras. Zanima me jos jedna stvar, kako se zatamljuju farovi, ili matiraju cak mislim da se kaze, jedan decko je to uradio na zastavi 10, mislim da je iz Nisa, ima tema negde, ja ne mogu da je nadjem, radio je jos svasta na njemu, stavljao navigaciju, u njega, tj ugradjivao bas, itd... Opsirna je dosta tema, al ne mogu da je nadjem nigde...Mislim da znate sta mislim, pa me zanima da li je to neki komplikovan postupak, ili se moze uraditi kod kuce, i koliko kosta, i ako ne moze kod kuce, gde je najbolje i najpovoljnije? Quote Share this post Link to post Share on other sites