Coo 1 Posted February 19, 2008 Koliko sam nesto na brzinu gledao, zadnji je i pomoz' Bože da se skine ali prednji... Tako da ako neko ima neku sliku, link ili uputstvo kako se skidaju bio bih mu zahvalan :lool: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Manfred 2 Posted February 20, 2008 ovako.. ispod haube dva ili tri toraxa vidljiva, ispod krila, skines onaj plasticni podrub i imas jos dva tri komada chini mi se krstasta koji vezuju branik za krilo i tako sa obe strane i to je to.evo slika za te nevidljive od prilike gde se nalaze Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest 2463 Posted February 21, 2008 Ala je desni sa like sladak za odvrnuti... leleee Quote Share this post Link to post Share on other sites
Coo 1 Posted February 22, 2008 Ceprkao sam malo po forumima... Steta sto su male slike, al valjda cu da ukapiram :idea: . Hvala svima http://www.fiatforum.com/attachment.php?at...mp;d=1190750656 :lool: Quote Share this post Link to post Share on other sites
oktopod 400 Posted March 26, 2008 LADNO NE VERUJEM, OVO SA FIAT FORUMA JE MOJE UPUTSTVO!!! :mrgreen: Kome treba slike imam ih 500 u kom oces formatu...al vidim da sam mozda okasnio :mrgreen: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Manfred 2 Posted March 26, 2008 Ala je desni sa like sladak za odvrnuti... leleeeNije on mnogo zeznut, kad se odshrafi podrub zavuchesh ruku i odvijesh, nego je zeznuta ona njegova aluminijumska ili plasticna chaura, ne secam se vishe, ali ako se ona zainati skidanje moze da potraje i par minuta Quote Share this post Link to post Share on other sites
oktopod 400 Posted March 26, 2008 Ma skine se on, al nece se vrati do kraja posle, ta caura kao da je za jenu upotrebu, meni jedan visi, drugi sam uspeo do kraja....kao... Quote Share this post Link to post Share on other sites
maky985 0 Posted March 15, 2011 pozz,vidim da je tema dosta stara ali moram da pitam nesto.e ovako moram da skinem levi far jer je prljav iznutra,da li moram ceo branik da skinem ili samo levu stranu?radi se o puntu sa 5 vrata. Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted March 16, 2011 Mozes da otkacis samo tu stranu i da pazljivo izvuces far. Quote Share this post Link to post Share on other sites
banjo1990 265 Posted March 16, 2011 pozz,vidim da je tema dosta stara ali moram da pitam nesto.e ovako moram da skinem levi far jer je prljav iznutra,da li moram ceo branik da skinem ili samo levu stranu?radi se o puntu sa 5 vrata.Iskreno druze, ja kada sam skidao far, skidao sam i ceo branik! Nisam nasao drugi nacin! Ali kao sto rece vili da ides po tom principu da otkacis jednu stranu, ali ako ne zuris po meni sigurnije je da ga celog skines. Quote Share this post Link to post Share on other sites
maky985 0 Posted March 16, 2011 ma i ja sam mislio ceo branik da skidam ali sam uspeo da izvadim far a samo sam levu stranu skinuo.upravo sam sve vratio nazad i bolje je nego sto je bilo.hvala na savetu...pozz Quote Share this post Link to post Share on other sites
Veki 9 Posted March 17, 2011 U delu uradi sam imas skidanje branika detaljno opisano meni je uz pomoc upustva od Banetv trebalo pola sata da skinem branik nabavi WD- 40 i kreni u akciju Quote Share this post Link to post Share on other sites