Jump to content
Goran
Sign in to follow this  
BANE LANCIA

LANCIA DELTA 1.6 16V

Recommended Posts

Pocelo je pre dve godine kad sam je uzeo, to je bila fabricka Delta 1.6 16v sa 105HP, i naravno sa njom takvom sam bio jako zadovoljan, isla je mnogo bolje od istog takvog motora fiata bravo, kojeg sam posedovao pre Delte.Predpostavljam da je razlika u kompjuteru, prenosu, diznama ili sl....

Jednog lepog dana dosle neke parice, i ja odluci da je malo "pojacam", koliko je to bilo moguce naravno u skladu sa mogucnostima u tom trenutku...

Zamenjene, tj. stavljene se vece dizne(nisam siguran koje, moguce da su od 2.0, ako gresim izvinjavam se unapred), Glava je spustena koji milimetar, Chip poslednje generacije za taj model, to je onaj koji joj daje 16HP vise u odnosu na one standardne koji daju do 11 konja vise...KN filter je ugradjen, izvadjen katalizator i stavljen Sebring prednji, srednji i zadnji lonac...Inace, potrosnja je ipak malo skocila, u proseku oko 2L!, sto nije ni malo ekonomicno u odnosu na njegovu standardnu potrosnju od 11L po gradu, koja takodje nije za pohvalu!

Srece neka u nesreci je ta sto imam fabricki Vialle LPI plinski uredjaj poslednje generacije, sa direktnim ubrizgavanjem bez rasprasivaca....

Sve u svemu auto jako dobro radi, zadovoljan sam, ali ne prezadovoljan---ja sam taj tip da uvek MOZE vise i bolje!

Mozda u nekom periodu vidim da malo prosirim usis i ubacim neku turbinicu , pa da to bude bas

Ali to otom potom.....

Eto to je "UKRATKO" o mojoj Delti 1.6...Ako nekom jos neka ideja,bicu zahvalan!

POZDRAVLJAM VAS SVE JOS JEDNOM!!!!

Evo i neki klipcic.....

aV1cZyDA.jpg

Pq1hvK60.jpg

aV1c_bxS.jpg

Pq1hwBZ9.jpg

Odlična je Lancia! Idealna kubikaža i konjaža... Nije skupa registracija, kad je normalno voziš ne troši puno, možeš da je cepaš i to poprilično a i strava izgleda. Baš me zanima kako li se čuje sa ovim izduvom. I ne mogu a da ne primetim i pohvalim da si ti prvi i koliko ja znam jedini koji ima na šoferci nalepnicu kluba :respect: tako da bi mogli da se organizujemo i mi ostali što se nalepnica tiče... ja iskreno ne bi stavljao baš toliku nalepnicu ali nekih manjih a pri tom vidljiv dimenzija sigurno bih! :cool:

lep autic nema sta jos spojler na gepeku i felnice i bece jedna od najlepsih

I ne mogu a da ne primetim i pohvalim da si ti prvi i koliko ja znam jedini koji ima na šoferci nalepnicu kluba :respect: tako da bi mogli da se organizujemo i mi ostali što se nalepnica tiče... ja iskreno ne bi stavljao baš toliku nalepnicu ali nekih manjih a pri tom vidljiv dimenzija sigurno bih!

da,da bane je jedini moglo bi nesto da se organizuje za te nalepnice

E momci...i devojke :)

Mozemo da napravimo kombinaciju za za nalepnice...Svi znate da mi je ona napred pukla od udara...

Ali....

Napravio sam novu mnogo bolju, i lepsu i u nasem fontu!!!

Izgleda EXTRA!!!!

Uostalom videcete sutra :thumbsup:

Evo ljudi, polako, bice slika :thumbsup:

@Boki

A za bankomat :) slucajno sam pritisnuo English pa ono izbaci nesto na ekran, i ja reko daj da TEBE pozovem, ti, ono znas Engleski :), kad ono ti nedostupan, i reko' aj da probam, i prc... :rofl: :rofl: :rofl:

Zanimljivo je i to da je 195/55 osetno jeftinija od 195/50, a od 195/45 posebno... samo to za vas nije guma pa ni ne razmišljate :lol:

Extra je Lancia! Natpis kluba je extra a ove nalepnice na vratima nisu po mom ukusu. Felne će da joj sednu samo tako! Ko dupe na nošu! :D

p.s. Opak ste pozeraj :rofl: Pozzzz Bane!