Guest 2196 Posted January 2, 2009 Kako se ponistava servisni interval na stilu JTD. Tipa, sam zamenim ulje, i hocu da ponistim kilometazu na 20000km do sledeceg servisa. Quote Share this post Link to post Share on other sites
drsarac3 0 Posted January 2, 2009 ne mozes to sam uraditi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest 2196 Posted January 2, 2009 Da li to mora u zvanicnom servisu, ili moze neko ko radi dijagnostiku da resetuje? Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9703 Posted January 2, 2009 ...u svakom specijalizovanom servisu ( ne samo u ovlašćenom ), koji ima dijagnostiku za Fiat.Vrlo verovatno ćeš platiti podešavanje intervala, i to skuplje nego da si u servisu menjao ulje.I, nikako nemoj čekati 20.000 Km za zamenu ulja. Pola od toga je maksimum... Quote Share this post Link to post Share on other sites
jboban 0 Posted January 2, 2009 Ne mora da znači da će to platiti skupo... Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9703 Posted January 2, 2009 ...poenta je da zamena ulja ( za ruke ), nije skuplja od toga, a tada podešavanje novog servisnog intervala ide kao deo servisne procedure.Ovako će dodatno platiti podešavanje intervala, jer zamenu ulja nije obavio u servisu. Inače, u Beogradu je veća cena od tih 500 dinara... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mikisxy 7 Posted January 2, 2009 preduhitri me, bas sam to isto kuckao Quote Share this post Link to post Share on other sites