igorralic 0 Posted May 17, 2009 Resio sam da stavim led pozicije na punta (Audi fazon),ali mi je stalo da to bas dobro uradim.Juce sam video neku feliciju-zeludac mi se okrenuo.E sad,da li neko zna gde bih mogao da nadjem neke kvalitetnije?Zelim da ih uradim ono bas...koliko je to moguce. Quote Share this post Link to post Share on other sites
NenadAleksic 0 Posted May 17, 2009 Po meni je glupo tako nesto staviti na punta, al ukusi su razliciti. Quote Share this post Link to post Share on other sites
igorralic 0 Posted May 17, 2009 To sam i ja mislio,ali kada sam video ortakov (doduse uradjen u inostranstvu) zaprepastio sam se .Radi se o vrlo diskretnim diodicama.A vidjao sam i druge...ciganske... Quote Share this post Link to post Share on other sites
the_reaper 2 Posted May 17, 2009 cekaj da li zelis samo da zamenis sijalicu na poziciji sa LED diodom ili hoces day light kao ledove u liniji tipa audi i sl.? Quote Share this post Link to post Share on other sites
NED 10 Posted May 17, 2009 Ja koliko sam ga razumeo, on hoce daylight svetla, Audi look, ili sto ih neko nazva devil eyes!!! Ja to jos nisam video na Puntu, bas me zanima kako izgleda u aftermarket izdanju. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MarkoFaca 2 Posted May 17, 2009 qwerty, daj neku fotku tog ortakovog Punta ako može Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted May 17, 2009 Da, daj neku fotku, a ja cu da ti kazem ko to moze kvalitetno da ti uradi Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanLaki 0 Posted May 20, 2009 Evo jedne varijante za Punto2. Meni bas i nije nesto. Quote Share this post Link to post Share on other sites
the_reaper 2 Posted May 20, 2009 ako se pocupaju fabricke pozicije i nije tako lose, ovako je horor Quote Share this post Link to post Share on other sites
bokija 83 Posted May 20, 2009 Ima svoj look i sa pozicijama,bas zlo.Meni se dopada.Vise me zanima kako izgledaju perle kad su ugasene?Mozda je to ruzniji deo price. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanLaki 0 Posted May 20, 2009 Kaze covek da se i ne vide kad su ugasene. Za oba fara (naravno ove led trake) trazi 900din Quote Share this post Link to post Share on other sites
bokija 83 Posted May 20, 2009 Ma nije za 900 dinzi nego sto mora da radi Djenka da bi se ubacilo to unutra. Quote Share this post Link to post Share on other sites
the_reaper 2 Posted May 20, 2009 xaxaxaxaxaxa aj neka neko skupi muda tj 50e u steku p neka stavi far u rernu Quote Share this post Link to post Share on other sites
punto_maffia 0 Posted May 20, 2009 a ako bi to radio (zagrevanje fara) industrijskim fenom? Mozda je to bolja varijanta? Sve u svemu nemam bar jedan far da probam, a probao bih rado. @MilanLaki brate gde ima to da se pazari? Quote Share this post Link to post Share on other sites
MarkoFaca 2 Posted May 20, 2009 Imam ja moj stari DEPO far, evo poklanjam ti ga u svrhe eksperimenta, ili još bolje - menjam za pljeskavicu Quote Share this post Link to post Share on other sites
bokija 83 Posted May 20, 2009 Ma tu nikad nisi siguran sta ce na kraju ispasti.Svaki put nova opasnost. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Punto Abarth 18 Posted May 20, 2009 mozda ne bi bilo loseg da se traka spusti jos niz haubu do branika, a ne samo uz gornju ivicu.A ima i jedna druga fora, al ta ce biti kod mene prva... Quote Share this post Link to post Share on other sites
NED 10 Posted May 20, 2009 Pa jeste ovo mnoooogo bolja fora, ali je u principu razlicita prica u odnosu na ovu o kojoj govorimo... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Punto Abarth 18 Posted May 20, 2009 nije ta fora, to vec ima dosta ljudi, pa i jedan uzorni clan foruma.Druga fora. Otom potom. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanLaki 0 Posted May 21, 2009 Quote @MilanLaki brate gde ima to da se pazari?Nasao u nekim oglasima. Koliko sam shvatio to je obicna traka, ona sto moze da se sece na potrebnu duzinu (ili na svake 3 diode mislim). I da lik je naravno otvarao far.Pa ne izgledaju lose ove andjeoske okice na Mk2b Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted May 21, 2009 Punto Abarth said: mozda ne bi bilo loseg da se traka spusti jos niz haubu do branika, a ne samo uz gornju ivicu.To je i meni odma palo na pamet Quote Share this post Link to post Share on other sites
error 0 Posted May 21, 2009 (edited) u sluchaju da nekome zapne... pitajte sorry za off Edited May 21, 2009 by error Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sirius9 29 Posted June 30, 2009 (edited) babic vladimir said: Ovo ne da izgleda dobro nego sam se oduševio koliko je dobro. Još jedna slika iz bliza bi bila poželjna ali koliko vidim ovde nije reč o nizu ledica (ledice ne prave tako konzistentnu svetlost) već nešto poput onih savitljivih lampi za tjuniranje računara Pitanje bi bilo, sme li se stavljati i neka druga boja svetla recimo plava ili crvena? Edited June 30, 2009 by Sirius9 Quote Share this post Link to post Share on other sites