lanciathema 1 Posted July 19, 2009 Fiat koji dugo ili uopste niste videli Quote Share this post Link to post Share on other sites
Danilo 1 Posted July 19, 2009 Ovakav Fiat 1100 (milecento) ima moj drugar, dosta je oronuo, ali se da srediti, mehanicki bi trebalo da je ispravan, mi smo pricali nesto da mu stavljamo 2.0 turbo i osovinu od 132, ali... Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted July 19, 2009 hehe, prva Multipla Fiat 600 Multipla Quote Share this post Link to post Share on other sites
lanciathema 1 Posted July 19, 2009 lepsa bila tad nego sto je sada Quote Share this post Link to post Share on other sites
lanciathema 1 Posted July 19, 2009 evo i nekoliko automobila za koje sam siguran da ih niste videlinije dorada nego su svi fabricki radjeni Quote Share this post Link to post Share on other sites
Manfred 2 Posted July 19, 2009 @daniloovakav 1100 je bio na onom skupu istoricara, a video sam ga jos nekad u gradu...a multipla je odlichan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Danilo 1 Posted July 20, 2009 Ovaj je daska, ima puno povrsinske rdje, ali generalno je ceo, nije se raspao i zacudjujuce je cvrst sa te godine, i mehanicki je ispravan, za sat-dva bi mogao da se upali i vozi... Jedino sto bi morao ozbiljno da se uradi limarijski i enterijer da se doooobrooo opere. I sto je najcrnje, ovaj ortak bi ga skoro i dzabe dao, samo mu guzvu pravi... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Manfred 2 Posted July 20, 2009 ko ima 00 da zagrize takav projekat svaka mu chast... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Manfred 2 Posted July 20, 2009 jel ti treba papira? Quote Share this post Link to post Share on other sites
gaggi 0 Posted July 20, 2009 (edited) Evo nešto slično onim pezejcima, samo sto su ovi na Kubi uobičajeni. Edited July 20, 2009 by gaggi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mik 3 Posted July 20, 2009 Mislim da su ovo na Kubi-Lade ,znajuci koliki su kubanci,morali da budu Rusofili ,siguran sam da su to jeftine kopije Fiata,to jest-Lade.A ova stara Mutpla 600 je prava bombona,najinteresantnije je mi je to sto prednji deo izgleda kao zadnji i obrnuto !Italijanima orginalnosti nikada nije nedostajalo,definitivno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dusman13 80 Posted July 20, 2009 He MIK upravu si, xaxaaxxaxaa Quote Share this post Link to post Share on other sites
bokija 83 Posted July 20, 2009 Kad slupas dva Fice od napred,sastavis zadnje krajeve i dobijes Multiplu.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Danilo 1 Posted July 28, 2009 Drugari jel vam se svidja ovo? Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9670 Posted July 28, 2009 Znaš li čiji je taj X1/9 ?Ako imaš neki njegov kontakt, pošalji mi na PP... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Danilo 1 Posted July 28, 2009 Vlasnik ovog X1/9 moj drug, kibicuje ga vec dve godine i bivsi vlasnik se napokon odlucio da ga proda, pa smo za vikend odmah otisli na Zlatibor da ga dovezemo i sada je u BG, sredjuju se neke sitnice. Auto je u 99% originalnom stanju, limarijski je cvrst veoma i nema rdje i trulezi. Motor je 1.5. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Manfred 2 Posted July 28, 2009 Urosh? autic je bonbon!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2562 Posted July 28, 2009 ma ovaj auto je stvarno smekerski,pre bi njega vozio nego li neki noviji auto. Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9670 Posted July 30, 2009 Preuzeta slika sa Monda...uglavnom, uslikani su pre neki dan... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mik 3 Posted July 30, 2009 Legendarni Tristaci ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
gaggi 0 Posted July 30, 2009 Možda će starije generacije da se prisete ovakvih oranž tristaća koji su bili taxi vozila u Beogradu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nidza 634 Posted July 30, 2009 Ljudi misle da je šala, ali stvarno kako kreneš ka jugu Srbije, kao da voziš time-machine kakvih sve prizora ima... Na žalost. Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted July 31, 2009 Možda će starije generacije da se prisete ovakvih oranž tristaća koji su bili taxi vozila u Beogradu. Ja se secam, ali kada pomislim na tristaca, prvi koji mi padaju na pamet su neki narandzasto plavi (narandzasti sa plavim vratima, haubom i poklopcom prtljaznika), sa nekom velikom antenom, dodatnim ojacanjima na branicima, reflektorom i rotacijom. Vidjao sam ih cesto po gradu, pojma nemam ciji su bili i cemu su sluzili, ali su mi ostali u secanju. Quote Share this post Link to post Share on other sites