kAcA 0 Posted November 1, 2009 Ako nekome treba eLearn za Fiat Stilo evo linkova (Rapidshare) za download:Part 1Part 2Part 3Part 4Part 5Part 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilosJTD 0 Posted November 1, 2009 Trebace mozda, hvala! Quote Share this post Link to post Share on other sites
STILISTA 2 Posted November 3, 2009 treba da naglasis da je samo za premium members! Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9703 Posted November 3, 2009 There are no more download slots available for free users right now. If you don't want to become a premium member, you might want to try again later. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kAcA 0 Posted November 3, 2009 treba da naglasis da je samo za premium members!Kod mene radi, probaj ponovo... Quote Share this post Link to post Share on other sites
visinskiradnik 0 Posted November 28, 2009 (edited) Samo mali savet za ljude koji su zainteresovani da skinu date fajlove. Skinite lepo sa neta programcic "JDownloader" . Evo vam ga link za download,program je freeware: http://jdownloader.org/download/index Kada instalirate taj program,ubacite lepo zeljene rapidshare linkove u njega . Program ce sam to skinuti,sa minimalnim cekanjem izmedju linkova,odpakovace sve to sam i cak ce vam spojiti fajlove(sto je u ovome slucaju potrebno i sto bi inace morali da uradite sa programom "HJsplit"). Na kraju lepo dobijete gotov fajl i to je to. I nebitno je da li je za premium members ili nije. Edited November 28, 2009 by visinskiradnik Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sirius9 29 Posted November 29, 2009 kombinovanje tih fajlova uradi i TC ali kao extenziju da .out tako da se s tim fajlom ništa ne može... Šta je ovo zapravo... tj. koju extenziju da mu stavim da bi proradilo?P.S. kad se splituje veliki fajl onda treba gledati da extenzija ostane ista a informaciju o delu staviti u ime fajla tipa ime001.rar, ime002.rar a ne ime.001 ...poz. Quote Share this post Link to post Share on other sites
visinskiradnik 0 Posted November 29, 2009 Nisam ovo skidao,posto nemam stilo,pa mi ne treba ali mislim da bi file ekstenzija ".out" trebala da se otvori sa TotalCommander-om. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zlox 1 Posted November 29, 2009 mislim da ni TC ne moze da otvori takve fajlove Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sirius9 29 Posted November 29, 2009 TC samo spakuje te delove u celinu ali pošto su imenovani onako kako jesu *.001.. on ne zna koju extenziju da stavi, kasnije je dovoljno ono out promeniti u pravu extenziju i sve šljaka OK... SAMO koja je prava extenzija ?Ako je program koji se intalira onda je .exe, ako je pdf dokument onda je naravno .pdf, ako je film.... znate već na šta mislim, kako se koristi eLearn? Quote Share this post Link to post Share on other sites
visinskiradnik 0 Posted November 29, 2009 (edited) Da ,jasno mi je o cemu govoris. Ajd' skinucu to veceras,pa cu pokusati da uradim nesto.Koliko vidim, clan FIAT driver kaze da kod njega radi ? Mozda bi mogao da nam da neka uputstva...u medjuvremenu. Edited November 29, 2009 by visinskiradnik Quote Share this post Link to post Share on other sites
kAcA 0 Posted November 29, 2009 (edited) Ekstenzija je .nrgImage fajl je u pitanju, treba se narezati na CD ili se pokrenuti i instalirati preko DaemonTools-a ili ostalih alata slicne funkcije Edited November 29, 2009 by FIAT driver Quote Share this post Link to post Share on other sites
visinskiradnik 0 Posted November 29, 2009 Eto,resena stvar. Ko nema daemontools,taj fajl moze otvoriti i sa Nero Image File ili sa Power ISO ili Ultra ISO.Hvala FIAT driver ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
kAcA 0 Posted November 29, 2009 Nema na cemu i drugi put Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sirius9 29 Posted November 29, 2009 I sumnjao sam da je neki image, probao sam da ga učitam u nero image drige kao iso (njega jedino imam za "slike" a ne instalira mi se DT jer mi treba jednom u godinu dana pa...) retko ko koristi ngr (osim mene:)) pa nisam ni probao ...Uglavnom hvala na pojašnjenju. Quote Share this post Link to post Share on other sites
visinskiradnik 0 Posted November 30, 2009 E ovako...da li bi drug "FIAT driver" mogao da objasni malo konkretnije kako je pokrenuo ovaj Elearn sa Daemontools-om ? Mislim,nisam bas neki duduk za komp ali mi ovde definitivno nije najjasnije. Pokusao sam sa: Daemontools,PowerISO,UltraISO,NeroImageDrive. Svi ovi alati obicno mogu da otvore .nrg ekstenziju. Kada pokusam da mountujem(stavim u virtuelni drive) ovaj fajl , nista se ne desava. Pokusao sam i da fajl konvertujem iz ".nrg" u "iso" i onda da ga mountujem u neki od ovih programa i sve bude ok ali kada pokusam da aktiviram taj virtuelni disk,on mi samo prikaze ponovo taj ".nrg" fajl. Pokusao i sa rezanjem na disk i opet ista stvar. Autoplay opcija mi samo daje opciju "open disk". I tamo je opet samo onaj prvobitni ".nrg" fajl. Stvarno mi nije jasno,nebrojeno puta sam radio slicne stvari. Ne znam u cemu je fora ? Hvala unapred za objasnjenje ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
kAcA 0 Posted November 30, 2009 U DaemonTools-u sam napravio jedan virtualni cd/dvd rom i mountovao imageU tom virtualnom cd/dvd rom-u se pojavio instalacioni fajl za eLearn pomocu kojeg sam instalirao program na kompjuteruDrugi nacin je (ako imate instaliran Nero) otvorite taj image fajl i Nero ce vam automatski dati opciju za przenje na cdNakon instalacije, da bi pokrenuli program CD vam mora biti unutra (ili virtualni cd preko DaemonTools-a)Ne znam u cemu je problem kod tebe, vjerovatno zato sto si koristio ovaj program za download pa je on sada poremetio ekstenziju ili sl. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sirius9 29 Posted November 30, 2009 Kod mene radi OK (preko NeroImage Drive-a).poz. Quote Share this post Link to post Share on other sites
visinskiradnik 0 Posted November 30, 2009 Kod mene se posle mountovanja ne javlja nikakav instalacioni(exe) fajl. U tome je problem. Ne verujem da je JDownloader nesto zeznuo. On samo ektrahuje i spoji sta treba i to je to.Ok,bitno je da sljaka kod drugih. Ja ionako ne vozim stila...jos uvek. Pokusacu sa ponovnim skidanjem.Pozdrav ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
bender 0 Posted November 30, 2009 kod mene je sve i samo na italijanskom.samo na pocetku instalacije pise na engleskom ali sve posle je ITA.jbg Quote Share this post Link to post Share on other sites
kAcA 0 Posted November 30, 2009 Bender kad pokrenes program izaberi engleski jezik i motor i sve bi trebalo biti na tom jeziku Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sirius9 29 Posted November 30, 2009 Ja sam skinuo sve delove i dobio: Elearn_Fiat_Stilo.001Elearn_Fiat_Stilo.002...Elearn_Fiat_Stilo.006označio sam prvi u total commanderu otišo na File>Combine files i dobio Elearn_Fiat_Stilo.out, kojem sam promenio extenziju u nrg i to je to, učitao ga u neroimage drive i on je sam ponudio instalaciju.Nisam je odradio jer ni ja nemam stila - još Quote Share this post Link to post Share on other sites
visinskiradnik 0 Posted November 30, 2009 Ok je. Sljaka. Skinuo sam najnoviji DT i sada radi. Ista procedura. Nesto sam ranije verovatno pogresno odradio.Znaci ovo je zavrseno...jos samo da zamenim Tempru sa Stilom i gotova stvar. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bender 0 Posted December 3, 2009 Na početku sam i odabrao English ali na zadnjem prozoru pre početka instalacije zadnji deo menija, gde pita da li želim ikonicu eLearn-a na desktopu, mi napiše na italijanskom i nastavi sa instalacijom.Kada završi i kada je pokrenem sve je na italijanskom, a kada u opciji Language izaberem English izbaci mi poruku "INSERT CD-ROM".Mauntovao sam ga u Deamon-u, a kasnije i narezao na CD i isto se dešava.W T F ! ! ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran Zemun 465 Posted December 3, 2009 Hvala puno za cd....clan visinskiradnik mi je narezao e learn na cd ...i doneo na noge...sve radi...pozzzzzzzz Quote Share this post Link to post Share on other sites