mihajlo 3 Posted March 29, 2010 Pozdrav svima. Vozim Stila JTD i i na njenu je kozni volan. Ali, toliko je izbledeo i ishaban, ne znam zbog cega jer je takav i bio kada sam ga kupio, pa me zanima kako bih mogao taj volan da sredim da lici na nesto. Postoji li tu neki lek? Moze li farbanje, tapaciranje? Quote Share this post Link to post Share on other sites
boki 10 Posted March 29, 2010 ma i meni je malo gore ofucan isto me smara,ma pazi moze sova na n.bg da ga opet oblozi kozom ali nije to to,mislim da je resenje zvati otpad i uzeti drugi Quote Share this post Link to post Share on other sites
kole 2 Posted March 29, 2010 Za duži vek kožnog volana, ruka bez prstenja. Quote Share this post Link to post Share on other sites
boki 10 Posted March 29, 2010 da kole je u pravu,prstenje ga ubi,nego zna li neko koliko se otprilike krece kozni volan... Quote Share this post Link to post Share on other sites
kAcA 0 Posted March 29, 2010 I kod mene je ista stvar...Gore je malo ishaban Quote Share this post Link to post Share on other sites
boki 10 Posted March 29, 2010 ma uzas mislim nije da me nesto sad preterano smara ali bode oci... Quote Share this post Link to post Share on other sites
STILISTA 2 Posted March 29, 2010 Za duži vek kožnog volana, ruka bez prstenja. zaboravio si kole i bez znojenja! Quote Share this post Link to post Share on other sites
NED 10 Posted March 29, 2010 Mada, nije losa varijanta ni presvlacenje volana.....ko zna kakvi su ti sa otpada, ovako , dobra koza ( nije koza vec koza) i pesma . Quote Share this post Link to post Share on other sites
STILISTA 2 Posted March 29, 2010 ^^^ video sam odradjene volane kod Sove i mogu da kazem da je super odradjeno.Drugar moj je radio sebi na Hondi medjutim kratko mu je trajalo ( ni godinu dana)nekvalitetna koza sta da vam kazem.Ova kvalitetna koza nazalost ne postoji kod nas na trzistu kao i ostale stvari Quote Share this post Link to post Share on other sites
stilo jtd 1 Posted March 29, 2010 Evo kako je kod mene ispalo to presvlacenje,s tim da nije bio prije kozni volan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
bglion 401 Posted March 29, 2010 ima u oglasima, kao nov, 90 e... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mihajlo 3 Posted March 30, 2010 Polovan kozni volan oko 100 Eura, a s obzirom da ce trajati oko godinu, eventualno dve, to je cifra pozamasna. Koliko vidim, motacu ja ovim volanom, imam navlaku na njemu i trudicu se da to i ne primecujem, he he. Mada, ni obican volan nije za bacati, po meni nista mu ne fali i barem je tri puta jeftiniji od koznog i skoro neunistiv. a je l probao neko sa farbanjem koze? Mislim, kada se farbaju jakne, mozda bi mogao i volan? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Torima 0 Posted March 30, 2010 Ima lik na bezaniji radi perfektno!svi idu kod njega za kozne volane...60 e presvlacenje...moj burazer bas danas radi na fabiji presvlacenje Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dragon 17 Posted March 30, 2010 (edited) Cuo sam za njega, odlicno radi stvarno.@Stilo jtdOvo dobro izgleda, ali meni je volan na Stilu ionako mnogo debeo, jos kad stavis kozu...^^^ video sam odradjene volane kod Sove i mogu da kazem da je super odradjeno.Drugar moj je radio sebi na Hondi medjutim kratko mu je trajalo ( ni godinu dana)nekvalitetna koza sta da vam kazem.Ova kvalitetna koza nazalost ne postoji kod nas na trzistu kao i ostale stvari Pa nista, stavis kozu, pa odozgo onu kinesku navlaku sarenu... Edited March 30, 2010 by Dragon Quote Share this post Link to post Share on other sites
boki 10 Posted March 30, 2010 presvuces volan i onda stavis jamboliju preko koze... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivan73 456 Posted March 30, 2010 Ima lik na bezaniji radi perfektno!svi idu kod njega za kozne volane...60 e presvlacenje...moj burazer bas danas radi na fabiji presvlacenjeAdresa?pozzz Quote Share this post Link to post Share on other sites
stef 0 Posted March 30, 2010 Evo kako je kod mene ispalo to presvlacenje,s tim da nije bio prije kozni volan!Ovo jako dobro izgleda - gde je radjeno?I naravno koliko je zabava kostala, ako nije problem.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dragon 17 Posted March 30, 2010 (edited) Ima lik na bezaniji radi perfektno!svi idu kod njega za kozne volane...60 e presvlacenje...moj burazer bas danas radi na fabiji presvlacenjeAdresa?pozzz063/771-9194 Marko, ako mislimo na istog Edited March 30, 2010 by Dragon Quote Share this post Link to post Share on other sites
Torima 0 Posted March 30, 2010 ^^^ da, to je on... Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9697 Posted September 19, 2010 @ dragnmaticBilo koji vid reklamiranja bez prethodnog pozitivnog stava Administratora FLCS Foruma nije dozvoljen, i biće uklonjen.Komercijalni oglasi nisu dozvoljeni.Ukoliko želite takve oglase na FLCS Forumu, obratite se na info@fiat-lancia.org.rsTakođe, pogledajte ovaj deo Foruma, kako ne bi ste redom kliktali na sve što vam padne na pamet:http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?showforum=104 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kypck 0 Posted September 19, 2010 Ja imam kozni volan za korsu, sri model, sa kombinovanom kozom. Na delovima gde se volan drzi, desno i gore, koza se izgulila i pocela da se truni. Da li mu ima spasa, s ozbrirom da ostatak volana lici kao da je koza lakirana i mozda to moze da se popravi ili mu ne gine presvlacenje? Quote Share this post Link to post Share on other sites
mihajlo 3 Posted September 20, 2010 I ja imam tugu od koznog volana na Stilu, ocigledno da kvalitet koze nije na zadovoljavajucem nivou. Primera radi, moj cale vozi Octaviu 2ooo.godiste, nikada on taj volan nicim n ije tretirai, negovao, a izgleda kao nov. Ja sam svoj prefarbao nekom farbom za kozu i stavio preko volana navlaku. Malo je lepse, ali mislim da je resenje da se volan presvuce ili kupi drugi. Presvlacenje kosta vise od 60 Eura, ali ako se dobro odradi verujem da ce trajati neku godinu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kypck 0 Posted September 20, 2010 Kakva je to farba za kozu, gde si to uzeo? Quote Share this post Link to post Share on other sites
mihajlo 3 Posted September 29, 2010 Farbu mi dao prijatelj, neka italijanska za farbanje koze. Vidi preko interneta gde ima da se kupi, mada mislim da nije jeftina. Moj savet je da presvuces volan dobrom kozom,sve ostalo nije pravo resenje. Kosta, ali vredi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
TRAZIONE_INTEGRALE 0 Posted September 29, 2010 Ja takodje imam kozni volan.... imam isto tzv ostecenja (izlizanost koze) naravno na mestu gde se drze ruke.... iskljucivo je problem znojenja dlanova... nista drugo ne negriza kozu kao kiselina znoja....prema tome dabome....voznja u rukavicama ce resiti probleme...Iskreno , moje mishljenje je da nema toliko dobrog majstora za kozu kod nas...i diskutabilan je kvalitet koze koji koriste...Nego me cudi da je na stilu tako brzo ostila ipak je dosta godina razlike izmedju mog i vaseg auta...koj je 97 i nije nista strasno izlizana koza.... Quote Share this post Link to post Share on other sites