kole 2 Posted December 8, 2010 Mislim.. mogu ja i bolje al za početak da vidim kakva je konkurencija. Quote Share this post Link to post Share on other sites
artichoka 0 Posted December 8, 2010 Uf mala beba u odnosu na moj. Samo me mrzi sad da izlazim da slikam. A i sramota me Quote Share this post Link to post Share on other sites
John 0 Posted December 8, 2010 uvek se prvo jave amateri Nadam se da me juce nije na kvarno skljocnuo Dovla da me okaci ovde kao domaci zadatak Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dejan_Zr 0 Posted December 8, 2010 Kole,ne odgovori mi na poruq iz inboxa od pre 7 dana :SNego,moracu ja da shkljocnem caletov auto kad dodje sa njive,chist je samo tu gde brisachi rade Quote Share this post Link to post Share on other sites
chela 2 Posted December 8, 2010 uvek se prvo jave amateri Nadam se da me juce nije na kvarno skljocnuo Dovla da me okaci ovde kao domaci zadatakA ti i dovla se skljocate... kod mene u selu se to drugacije kaze Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dovla 9 Posted December 8, 2010 Pošto smo se nalazili na imovini obrazovne institucije onda se nismo ''škljocali'' Što se teme tiče, ja ne znam da li bi neki automobili sa određenim bojama imali prednost ili možda manju vrednost... hoću reći, kada se crni auto i malo isprlja vidi se više nego na recimo belom Ali i ja konja za trku imadem samo da dođem do odgovarajućeg kompjutera na kome su slike Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mijailović P. 3661 Posted December 8, 2010 (edited) tooo... prljavo ... ta i'te molim vas ... Edited December 8, 2010 by zulurbr Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dovla 9 Posted December 8, 2010 Evo nešto za zagrevanje što rekoše ljudi - amaterske, a narednih par dana se nadam da ću doći do pravih profi sliDŽa Quote Share this post Link to post Share on other sites
kole 2 Posted December 9, 2010 O, čini mi se da je Boki poveo Što se teme tiče, ja ne znam da li bi neki automobili sa određenim bojama imali prednostSve se uzima u obzir. Ne brini se i beli sasvim lepo može da bude itekako prljav Quote Share this post Link to post Share on other sites
bokija 83 Posted December 9, 2010 Ja moj necu ni da slikam....Neko bi reko da je to brdo zemlje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
chela 2 Posted December 9, 2010 sta reci...Moj je ovakav kad je cist :rofl: Quote Share this post Link to post Share on other sites
dishko 0 Posted December 9, 2010 Pu bem ti, što se juče ne oslika pre nego što sam oprao auto. Stvarno me juče bilo sramota... a nisam sve stizao da operem auto, pa mesec dana skoro. Iako je sivkast, iako se ne vidi puno... ali doakaću ja ovoj štroci, samo da krenem do matoraca na Istok Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChobbyNS 414 Posted December 9, 2010 Evo i ja da dam mali doprinos ovoj temi Quote Share this post Link to post Share on other sites
kole 2 Posted December 9, 2010 Deliće se nagrade . Samo da vidim sa upravom kojim fondom raspolažemo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanLaki 0 Posted December 9, 2010 (edited) Pu bem ti, što se juče ne oslika pre nego što sam oprao auto. Stvarno me juče bilo sramota... a nisam sve stizao da operem auto, pa mesec dana skoro. Iako je sivkast, iako se ne vidi puno... ali doakaću ja ovoj štroci, samo da krenem do matoraca na Istok okaci tu sa avatara i ulazis u uzi izbor @boki - No1 Edited December 9, 2010 by MilanLaki Quote Share this post Link to post Share on other sites
bokija 83 Posted December 9, 2010 Ipak Kole vuce repu,mada nije se nado da moze Boki da ga ugrozi sa Kosutnjackim Camel Trophy-jem....U prevodu,prvi vuce repu a drugi je prljav ko reppppa. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dishko 0 Posted December 9, 2010 (edited) Na toj umanjenoj slici izgleda kao mnogo prljav, ustvari nije toliiiko! Evo doprinosa : Edited December 9, 2010 by Dimitrije Munćan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dovla 9 Posted December 9, 2010 Deliće se nagrade . Samo da vidim sa upravom kojim fondom raspolažemo.Nagrada će biti da Boki ugradi silikone i onda svima pere kola sisićima Quote Share this post Link to post Share on other sites
bokija 83 Posted December 9, 2010 Jeeeeee,idem da iskaljam kola. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dishko 0 Posted December 9, 2010 Jo bre, ajde nekoj lepšoj cici da damo silikone, pa će i danam zaista opere kola ? :harhar: Quote Share this post Link to post Share on other sites
bokija 83 Posted December 9, 2010 Zar ne bi voleo da ti Boki strucno opere auto? Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted December 9, 2010 I ja konja za trku imadem Prosle godine, posle aeromitinga na bataji: Quote Share this post Link to post Share on other sites
dishko 0 Posted December 9, 2010 @bokija brate, de ga nađe Quote Share this post Link to post Share on other sites
bokija 83 Posted December 9, 2010 To je snimak od letos,kad su Boki i Chella otvorili perionicu.... Quote Share this post Link to post Share on other sites