neshaoct 9697 Posted December 17, 2010 Ovde pitajte sve što vas zanima. Naravno...ili ste već pročitali ovo...ili sada to pročitajte da znate o čemu je reč... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Manfred 2 Posted December 18, 2010 koliko poena nosi bonus pitanje? Quote Share this post Link to post Share on other sites
bokija 83 Posted December 18, 2010 Jel to ono?U kojoj je ruci??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9697 Posted December 18, 2010 koliko poena nosi bonus pitanje?...BONUS pitanje. Ono će biti najteže, ali će zato donositi 8 poena onome ko prvi odgovori tačno na njega i samo će jedan dobijati poene, tj. takmičar koji prvi odgovori.Sad ću tamo na temi da malo povećam font u tom delu... -------------------------Bokija, ovde bez off-a. Quote Share this post Link to post Share on other sites
a.m 1 Posted December 18, 2010 mogli bi i mi iz drugih drzava igrat zasto ne platimo postu i dobijemo nagradu a pare bih dao u dobrovoljne svrhe ili ostavio za potrebe foruma naravno ako pobedim.Samo pitam i predlazem znam da ce se neki i nasmijat ali eto samo pitam,nema ljutnje Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9697 Posted December 18, 2010 Malo je veći problem i zavisi od slučaja do slučaja i od vrste nagrade.Npr. postoje nagrade koje su usluge (rad na malom servisu, centriranje trapa, poliranje i voskiranje) koje nije moguće slati poštom.Opet, kao što si i ti rekao, postoji deo nagrada koji se može slati poput kompleta za mali servis ili Motul ulja, ili lanaca za sneg...ali tako dolazimo do situacije da delimo ''polovične nagrade'', tj. nešto od njih možemo u inostranstvo, nešto ipak ne možemo...Zbog toga je bolje da ne komplikujemo stvar.Pazi, ti i svi ostali van Srbije možete da učestvujete u smislu odgovaranja na pitanja, ali ako se vaši odgovori nađu u prva tri koja su prispela, neće se bodovati, nego će se bodovati prvi sledeći odgovor učesnika iz SRB. Dakle, čisto onako...revijalno učestvovanje ako želite... Quote Share this post Link to post Share on other sites
a.m 1 Posted December 18, 2010 ma moze razumijem te u potpunosti mozemo sto se mene tice ucestvovat i revijalno nije problem a ako nesto osvojim dacu jednom clanu naseg odnosno ovog foruma koji su me posj.u zagrebu prepoznace se hihihihihihihi pozdrav Quote Share this post Link to post Share on other sites
banjo1990 265 Posted December 20, 2010 mozemo sad da vidimo neko tabelarno stanje kako stojimo posle kviza? Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9697 Posted December 20, 2010 Posle prvog termina Novogodišnjeg kviza...Ukupno poena u kvizu:- 11 poena banjo1990- 8 poena NED- 8 poena mmarijanac- 7 poena silenci- 5 poena sasa_vu- 2 poena MakiZa utiske i komentare posle svakog termina kviza, ova tema:http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?showtopic=45505 Quote Share this post Link to post Share on other sites
TOGO 0 Posted December 21, 2010 Malo je veći problem i zavisi od slučaja do slučaja i od vrste nagrade.Npr. postoje nagrade koje su usluge (rad na malom servisu, centriranje trapa, poliranje i voskiranje) koje nije moguće slati poštom.Opet, kao što si i ti rekao, postoji deo nagrada koji se može slati poput kompleta za mali servis ili Motul ulja, ili lanaca za sneg...ali tako dolazimo do situacije da delimo ''polovične nagrade'', tj. nešto od njih možemo u inostranstvo, nešto ipak ne možemo...Zbog toga je bolje da ne komplikujemo stvar.Pazi, ti i svi ostali van Srbije možete da učestvujete u smislu odgovaranja na pitanja, ali ako se vaši odgovori nađu u prva tri koja su prispela, neće se bodovati, nego će se bodovati prvi sledeći odgovor učesnika iz SRB. Dakle, čisto onako...revijalno učestvovanje ako želite... Nešo - šovinisto Kao "da ne komplikujemo" Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9697 Posted December 27, 2010 Rezultati prvog termina:- 11 poena banjo1990- 8 poena NED- 8 poena mmarijanac- 7 poena silenci- 5 poena sasa_vu- 2 poena Maki-------------------------------------------Rezultati drugog termina:banjo1990: 15 poenasasa_vu: 9 poenamojito: 6 poena-------------------------------------------UKUPNA LISTA takmičara posle prva dva termina:- 26 poena banjo1990- 14 poena sasa_vu- 8 poena NED- 8 poena mmarijanac- 7 poena silenci- 6 poena mojito- 2 poena Maki-------------------------------------------Komentari ovde:http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?showtopic=45505&view=findpost&p=723538 Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9697 Posted January 3, 2011 LISTA takmičara posle prva dva termina:- 26 poena banjo1990- 14 poena sasa_vu- 8 poena NED- 8 poena mmarijanac- 7 poena silenci- 6 poena mojito- 2 poena Maki-------------------------------------------Rezultati trećeg termina:18 poena: banjo199016 poena: NED11 poena: sasa_vu4 poena: silenci -------------------------------------------UKUPNA LISTA takmičara posle svih termina:- 44 poena banjo1990- 25 poena sasa_vu- 24 poena NED- 11 poena silenci- 8 poena mmarijanac- 6 poena mojito- 2 poena Maki------------------------------------------- Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9697 Posted January 10, 2011 LISTA takmičara posle tri termina:- 44 poena banjo1990- 25 poena sasa_vu- 24 poena NED- 11 poena silenci- 8 poena mmarijanac- 6 poena mojito- 2 poena Maki-------------------------------------Rezultati četvrtog termina:- 10 poena: ZokiBubu- 10 poena: NED- 9 poena: banjo1990- 5 poena: tempras - 1 poen: cmiro -------------------------------------UKUPNA LISTA takmičara posle svih termina:- 53 poena banjo1990- 34 poena NED- 25 poena sasa_vu- 11 poena silenci- 10 poena ZokiBubu- 8 poena mmarijanac- 6 poena mojito- 5 poena tempras - 2 poena Maki- 1 poen cmiro ------------------------------------- Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9697 Posted January 17, 2011 LISTA takmičara posle četiri termina:- 53 poena banjo1990- 34 poena NED- 25 poena sasa_vu- 11 poena silenci- 10 poena ZokiBubu- 8 poena mmarijanac- 6 poena mojito- 5 poena tempras- 2 poena Maki- 1 poen cmiro-----------------------------------------Rezultati petog termina:- 21 poen: NED- 12 poena: banjo1990- 6 poena: silenci- 4 poena: mica-----------------------------------------UKUPNA LISTA takmičara na kraju kviza:- 65 poena banjo1990- 55 poena NED- 25 poena sasa_vu- 17 poena silenci- 10 poena ZokiBubu- 8 poena mmarijanac- 6 poena mojito- 5 poena tempras = 4 poena mica- 2 poena Maki- 1 poen cmiro -------------------------------------Prva tri, pošaljite puno ime i prezime, kao i kontakt telefon na:info@fiat-lancia.org.rs Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9697 Posted February 12, 2011 Pobednik kviza banjo1990 je na prošlom okupljanju dobio novčani deo nagrade, a ovo je preuzimanje kompleta za mali servis u prodavnici AP Sporta na Novom Beogradu: Zahvaljujemo se kompaniji AP Sport i Fiat servisu Goran gde će biti obavljen mali servis. ------------------------------------------Drugoplasirani NED je iz Kragujevca, tako da Motul ulje za njegov Grande Punto 1.4 8v još uvek stoji kod mene:Naravno, pričali smo telefonom još ranije i iskombinovaćemo nešto oko preuzimanja. Zahvaljujemo se Mass Company. ------------------------------------------Trećeplasirani Saša je rekao da će obaviti poliranje i voskiranje automobila kada dođe malo lepše i toplije vreme, a za lance...moram da ga iscimam za tačnu dimenziju guma na njegovom Stilu. Zahvaljujemo se Dači iz istoimene autoklinike, kao i AP Sportu. ------------------------------------------ Quote Share this post Link to post Share on other sites
sasa_vu 0 Posted March 1, 2011 Lanci preuzeti danas u AP Sportu Quote Share this post Link to post Share on other sites
boki 10 Posted March 1, 2011 eto banjo, sasa_vu je pravi primer,danas podigao nagradu i vec danas ce da je podeli sa nama... Quote Share this post Link to post Share on other sites
bokija 83 Posted March 1, 2011 Znaci sad je trojka...Boki,Chella,Sale,lanci koza,lisice,bicevi....viiiiii Quote Share this post Link to post Share on other sites
NED 10 Posted March 1, 2011 Nesho, pronadje li vecu kutiju??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
boki 10 Posted March 1, 2011 a ha od 1900ccm ne da ide stilo sa motulom Quote Share this post Link to post Share on other sites
NED 10 Posted March 1, 2011 ahaha, hocu svoj deo, necete me prevariti... direktore, salji to sto pre, da mi boki ne potrosi i novcanu nagradu... Quote Share this post Link to post Share on other sites
NED 10 Posted March 1, 2011 sta bre ???Otisla i novcana??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dovla 9 Posted March 1, 2011 Jesi li skoro proveravao stanje na računu? Otišao si u minus ti si nama dužan zapravo Quote Share this post Link to post Share on other sites