miksi 0 Posted February 15, 2011 Zdravo, ovo je moja Lancia Delta 1.4 T-jet 150hp Platino Quote Share this post Link to post Share on other sites
Niksha 1 Posted February 15, 2011 Uh! Koliko lepo izgleda ovaj auto! Svaka cast na izboru!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branko 23 1 Posted February 16, 2011 Reci su suvisne,slika sve kaze!!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Quote Share this post Link to post Share on other sites
phantom 0 Posted February 16, 2011 šta reći osim i obavezno svrati na skup ako te put nanese u BG nedeljom, da poslušamo kako leti taj T-JET Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9704 Posted February 16, 2011 Dobrodošao na FLCS Forum Prva Nuova Delta na Forumu. Što više vremena prolazi, ovaj auto mi je sve lepši. Vidi samo ove felne...prosto nikada čovek da ne poželi bilo koje aftermarket...I još sa ovako velikim točkovima ima dosta lufta da se spusti, pa da bude još agresivnijeg izgleda.150 KS sasvim dovoljno za nju, dosta opreme...svaka čast na automobilu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
notorni 0 Posted February 16, 2011 :thumbup: mnogo dobar, mnogo lep, dobrodosao na forum Quote Share this post Link to post Share on other sites
vojinp 0 Posted February 16, 2011 Uh kako ja volim ovaj auto...Svaka cast i da je sa srecom dugo vozis.Gledao sam u Nemackoj 2008, 2.0mjtd, sa nekih 100.000km oko 11.000eur..... jos samo malo da padne... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dejan_Zr 0 Posted February 16, 2011 Jel to isti motor kao shto ima Grande Punto 1.4 tjet ? Auto je PERVERZIJA!! Prelep! Quote Share this post Link to post Share on other sites
zaki 0 Posted February 16, 2011 Jao, prelep auto, neka te dugo i lepo sluzi Quote Share this post Link to post Share on other sites
PuntoAbart 2 Posted February 16, 2011 Zdravo, ovo je moja Lancia Delta 1.4 T-jet 150hp Platino Kakav auto. Sa srecom i da se lepo navozas Quote Share this post Link to post Share on other sites
kAcA 0 Posted February 16, 2011 I auto, i motor, i oprema Quote Share this post Link to post Share on other sites
toma integrale 0 Posted February 16, 2011 Svaka cast majstore Quote Share this post Link to post Share on other sites
BaneJ 322 Posted February 16, 2011 Lepo i spolja i iznutra, kao i svaka Lancia. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kole 2 Posted February 16, 2011 Jel to isti motor kao shto ima Grande Punto 1.4 tjet ? Ne u GP je od 120 i 5 brzina. Ovaj motor ide u Bravo sa 6 brz. menjačem.Veoma lep auto, pravi izbor. Quote Share this post Link to post Share on other sites
vlada34 0 Posted February 16, 2011 Mnogo dobro izgleda... :w00t: Quote Share this post Link to post Share on other sites
vojinp 0 Posted February 16, 2011 ne pamtim da sam na nekom forumu dva puta komentarisao istu stvar,jos jednom cestitam za mnogo lep auto, neka te dobro sluzi i neka te drzi osecaj jos dugo dugo...voja Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2616 Posted February 16, 2011 (edited) au kakva masina,savrsenstvo jedno stvarno izgleda perverzija ova delta nova,a najzesci i najbolji detalj su joj felnesa srecom da ga vozis Edited February 16, 2011 by silenci Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mik 3 Posted February 16, 2011 Uzivaj u ovoj lepotici vrele krvi Ja bih uz sve gore navedeno izdvojio i boju automobila-prelepo Napisi koju kad si je uzeokoliko je dugo vozis i kakvi su utisci u samoj voznji, sto se tice motora, pre svega, a onda ponesto i o lezanju na putu i udobnosti Quote Share this post Link to post Share on other sites
TRAZIONE_INTEGRALE 0 Posted February 16, 2011 svaka cast i da te lepo sluzi.. felne su mnogo dobre... ne bih da nesto hejtujem ali se meni kontrol tabla ovog automobila uopste ne svidja i deluje mi jeftino.... sedeo sam u njemu sedista i tapacirung za svaku pohvalu ali kontrol tabla cela mi je jako jeftina... Quote Share this post Link to post Share on other sites
gaggi 0 Posted February 16, 2011 Odlican nema sta dalje, cim sam ga prvi put video zanemeo sam, ne verujem da ima ravnodusnih ljudi prema ovom autu, a tek motor sto je bruka. Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9704 Posted February 16, 2011 @ EVOLUZIONEDa, iako je Deltin ceo prednji panel ustvari sa novog Brava: Ipak kod njega cajgeri bolje izgledaju: Quote Share this post Link to post Share on other sites
miksi 0 Posted February 16, 2011 Hvala svima na lepim recima... Uzeo sam je prosle godine znaci auto je star godinu dana. Presao sam 23000km Problema dosad ih nije bilo a uzivancija u voznji je sta da vam kazem Sto se tice lezanju i udobnosti sve je ok (Q2 diferencijal sa elektronsku blokadu) medzutim moj otac vozi mazda6 pa je i ja vozim kad tad pa bih rekao da autoputom bi sa mazdom Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dejan_Zr 0 Posted February 16, 2011 Jel to isti motor kao shto ima Grande Punto 1.4 tjet ? Ne u GP je od 120 i 5 brzina. Ovaj motor ide u Bravo sa 6 brz. menjačem.Veoma lep auto, pravi izbor. Htedoh reci za Bravo-a,a ne za GP kao shto sam napisao! Quote Share this post Link to post Share on other sites
cupko 0 Posted February 17, 2011 :unworthy: Uh Uh Uh Bella macina, inace nisam zavidan, ali sad, sad jesam malo... Moja gospodja kaze, ako dobije sedmicu na lotu, prvo sto ce da kupi je nova Delta...Prelijepo, uf, nema rijeci... Quote Share this post Link to post Share on other sites