chikavili 511 Posted September 25, 2011 Poslednjih par nedelja mi se u dva navrata desilo nesto cudnoOkrenem kljuc, upale se sve lampice, zatim ugase, sacekam da se ugasi i lampica grejaca... Kada se ugasi lampica grejaca, ugasi se kompletna instrument tabla. Zaverglam i upalim motor najnormalnije, nista na tabli ne radi i ne reaguje, ni obrtaljka, kao da nema dovod struje uopste (motor radi bez problema). Posle 5 sekundi, sve proradi najnormalnije, ali je bord resetovan (sat i odometar).Sta li moze da bude, da li je neko imao slicna iskustva i sta je bilo u pitanju??Znam da se instrument tabla ponasa cudno kada je prazan akumulator, ali meni auto pali iz prve, bez problema. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mikisxy 7 Posted September 25, 2011 ono sto moze u varijanti uradi sam je ciscenje konektora i kontakta na tabli sa zadnje strane za ostalo bi morao neko ko malo se razume u lemove i stampane ploce Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted September 26, 2011 To mi je i palo na pamet, ali nesto sumnjam u konektor s' obzirom da se to ne desava u voznji, prilikom drndanja po rupama, a i tesko je replicirati slucaj - uglavnom sve radi OK, samo se dva puta ponovilo za par nedelja svakodnevnog koriscenja automobila. Ali da postoji neki problem - postoji sigurno cim se dva puta ponovilo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Veki 9 Posted September 26, 2011 skini dzek i vrati to ti je za pocetak najbezbolnije a i trebalo bi da proradi Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted October 1, 2011 Resen problem A problem je nastao zbog razlabavljene kleme od akumulatora. Radi sve najnormalnije ali ponekad hoce, kad povuce mnogo struje (pri paljenju) da izgubi kontakt. Zamenjen sraf na klemi, koji je zapekao skroz i sad je sve oke. Quote Share this post Link to post Share on other sites