drugovi , nova tura nova garnitura, nabavio sam jos dva komada S3 T825 LTE varijanta, ocuvani ki novi, futrola na preklop ide uz njih, kao i ulta brzi punjac,
stakla za zastitu mogu da probam da nadjem,
cena 100e
Shortee 063 10 87 826
pozdrav,
Pazi ne znam ni da li je ovo moje resenje ispravno ( jer nisam probao) ali po logici stvari bi trebalo da odradi posao.
Izadjes ispred tehnickog ili odes do kuce, raskacis citace, zalepis smajlija preko abs greske i evo popravljeno (probajte sada)...Trebalo bi da sve bude ok ako su ostale komponente kocionog sistema kako treba, s'tim sto bi u nekom momentu blokirali tockovi kao kada nema abs.a ali bi kociona sila trebala da bude indenticna na mernom instrumentu.
@knezevic_s brat nabrojao gomilu cena i zakljucak je da uzitak nema cenu
Salu na stranu, uzivanje ima svoju cenu, samo nije to bas tolika razlika koliko izgleda na prvu loptu, pogotovo ko ne vozi jako malo.
Ko predje npr. 20.000km da recimo blizu 300.000 dinara na gorivo, te kad se skupe ostali prateci troskovi registracije, servis i ostalo, recimo da te bravo 1.4 kosta 400.000din, a djulija 500k din, tako da ukupna razlika u troskovima eksploatacije nije velika, ni blizu drasticno duplo kako izgleda na prvu loptu, a uzivanje nebo-zemlja.