Hvala unapred na pomoci ,naravno da nece biti tako.
Malo je nezgodno ali opet sam u problemu ,radio koji samo odkodirali je imao problema sa prijemom frekfencije tj. nije mogao da radi radio na njemu pa sam kupio drugi radio prijemnik ali opet je problem KOD na njemu ,ista je marka radija
VISTEON
M023842
735392560
Unapred zahvaljujem na pomoci
koliko meni taj auto ruzno izgleda pogotovo sa strane kad se gleda, tockovi koliko god veliki bili izgledaju malo na ovako "debelu" bocnu liniju, podseca sa boka najvise na ladu vestu.... jeste napredak u odnosu na prethodne dacie ali idalje ruzno,, takodje ovaj znak novi mi je kao da su ga deca u vrticu dizajnirala, mnogo ozbiljnije izgledao prethodni grb.
Ima ovde kod mene u komsiluku, covek kupio klotaru belu a sto je zanimljivo isto je imao logana prve generacije isto klot beli cak ni branike u boji nije imao ni ratkapne vozio ga do skoro i sad se ponovio istom klotarom, ne razumem da toliko ne moze da se doda jos malo para za bar neki sledeci paket koji malo ozbiljnije izgleda.
vidjao sam ovaj spacek, sta znam zanimljiva ideja ali po meni mogla blje da se odradi, ne svidja mi se sanduk tovarnog prostora kako izgleda, kao ni sto je stavio krovne sine od nekog auta na ivice sanduka, zadnje stop lampe trebale neke iz tog perioda da se stave, sa nekog auta pa cak i originalne diana ili spacek, felne od alfe nikako ne stoje, po meni neka starija felna bi mnogo lepse legla pa cak i celicna, itd, u sustini uz neke manje modifikacije bi dosta lepse izgledao