Softside torbe (sportske, rancevi) su zakon za pakovanje u gepek i najvise ih koristim. Pogotovo su zgodne za onoga ko vuce sve moguce dodatne aksesoare za klince, a svaki njihov period odrastanja ima svoje cari popunjavanja gepeka . Sklopivi krevetici, madraci, sve moguce vrste kolica, trotineti, bicikli, igracke, itd.
Licno uopste ne volim hardside kofere (koje zene opet vecinom obozavaju). Za mene im je jedina prednost kada putujes avionom, jer mozes lagano da ih rolas po aerodromima na tockicima. Mada to mi nikada nije bilo problem ni sa obicnom softside torbom, ako letim sam negde. Sa decurlijom vec nema sanse da jos vuces i torbe u rukama.
I kome zatreba, opet u tvrde kofere npr. moze da se spakuje i nesto lomljivo ako kupis i nosis nazad kuci ali su za pakovanje gepeka bar meni cisto gubljenje prostora (pogotovo ko je limitiran sa istim). Dok i u torbama stvari mogu da ostanu ispeglane ako ih sad nesto ne tumbas i ne okreces naglavacke.
On topic, sto se boja tice i moj glas ide za mis-sivi 500X Sport. Elegantno, efektno, dok su mi ove druge boje vise drecece, mladalacke i takodje lepo cuce.
Prave felne, neudarane 15" 7j 4×98 sa sitnim ogrebotinama po ivicama. Felne su sa continental letnjim odličnim gumama 185/55, sve izbalansirano samo da se vozi, idealna dimenzija za punta dvojku. Cena kompleta je 180€
KG
Na lybri se ta opcija zvala ignition logic, ja sam to saznao kad sam prodao auto. Menjao sam radio i stari radio se palio na kontakt a novi sam morao svaki put na dugme.
Moraš biti siguran da je to ugašeno kako valja! Nakon toga videti prijavljuje li kakve greške. Da li je pre i neposredno pred gašenje dpf imao iste simptome?