Danas registrovan Clio i opet neverovatna scena sa prenosom premijskog stepena
Secate se da sam pisao kako nisam uspeo da prebacim premijski stepen na 159 zato sto nisam to odradio pri prvoj registraciji auta (jer sam prvo kupio 159, pa onda prodao Giuliettu), pa je tu bilo rasprave i svega. Uglavnom, proverio sam na vise mesta, ako je to nekad i bilo po zakonu, sad definitivno nije i ne moze nikako.
Nego da se vratim na Clia. Kupio sam ga u junu registrovanog, i odma sam odradio prepis i uzeo nove tablice i saobracajnu, a registracija je ostala do danas. A 159 sam prodao negde u avgustu. S obzirom kako sam vec prolazio sa tim prenosom, nisam uopste ni razmisljao da pokusavam, i danas mi zena za salterom sama ponudi da to odradim. Ja joj ispricam kad sam kupio, kad sam prodao, kaze ona moze, to je legit, bitno samo da bude pri prvoj registraciji, sto je meni sad. Ja brzo skoknuo do kuce po KP ugovor, doneo medjutim nemam kopiju polise osiguranja, ali znam da je bila na premijskom stepenu 3. Kazem joj to, ona odgovara da to nema veze, da su sve osiguravajuce kuce sad umrezene i da ona sa saltera njima posalje skeniran kp ugovor i podatke, a oni odgovore sa "ponudom" za polisu. I ok, mi cekali njihov odgovor jedno 10-ak minuta, kad ono bam - kaze zena, gospodine pa vi ste dobili maksimalan popust, idete na premijski stepen 1! Meni nista nije jasno S obzirom da je usteda preko 7000 rsd, naravno da se nisam bunio, mada mi prolazi kroz glavu, sta ako budem imao udes, pa se ispostavi da je polisa nevalidna, potencijalno mogu imati problem, iako ga nisam ja uzrokovao. Ali ajd, da ne mracim sa tim, eto vratilo mi se za sve nepravde sto sam prethodno pretrpeo