Meni je Sandy i dalje plastikaner, kako god obrnete. Plastika mu je kao u Dusteru koji imamo sluzbeni i bas je nekako gruba. Svakako ga ne bih ni razmatrao ni novog. Logan takodje. Duster mozda mada stvarno bih morao da se malo potrudim da svarim plastiku koju ima.
Od novih u tom rangu...ne znam, nisam obilazio salone, mozda bih trebao neke kao MG/Fiat cisto da iole novo nadje a da ima pristoju opremu. Budzet je tako, 13-15 i ne bih preko, a ofc da se gleda sto mladje uzeti i da je manje preslo.
Zato sam i postavio ovog tipa zbog odlicne opreme, posebno sigurnosnih sistema u voznji i led opcija.
Za sugestije sam otvoren.
Sandero je na B platformi, Tipo Cross C
Samim tim Sandero moze stvoriti utisak sa konja na magarca posle Brava, a i ne mora zavisno kako ti legne auto.
Provozaj pa sudi o motorizaciji, Inače je za Sandero broj manji auto .gif' alt='default_;).gif' alt=';)'>.gif'> Za te pare treba baš dobrano razmisliti šta i kako, a sa druge strane, što mlađe i što manje izakano a opet da buđelar može da isprati. Što se konkretnog Tipa tiče i kupovine istog, sad je najgori period za prodaju automobila, tj ceo januar, i ova cifra za koju se nudi može opušteno da ide dole. Послато са SM-S926B помоћу Тапатока