Kolege, pojavilo mi se škripanje (zvuk gume koje vuče po metalu) i tup zvuk prilikom kretanja i zaustavljanja. Dešava se pri višim spoljnim temperaturama. Čuje se i kad auto ne radi pri okretanju volana. Izgleda da je nešto sa letvom volana u pitanju. Da li je neko imao sličnih problema i iskustava?
CC je odlicna guma, sa njom nema greske. Kao ni sa GY Vector, ipak su sa razlogom premium segment.
Ja razmisljam o nekom srednjem segmentu za AllSeason gume za pocetak zimske sezone jer su na autu Maxxis Bravo HP3, M+S gume ali bez pahulje kao indikatorom. Znam da su za bajk od istog proizvođaca solidne do dobre po pitanju kvaliteta, a sto se tice za auto, nemam trenutno zamerki (mada se jos nisu ni valjano pocele trositi).
Mozda bih ponovio vrlo pozitivno iskustvo sa Sava AllWeather dok sam imao Bravo, do toga da bih mozda uzeo BFGoodreach ili Kleber allseason gume koje sam inace merkao dok nisu Savine izasle. Premium segment mi nije u budzetu.
Cenovna razlika sto se tice proizvođaca za dimenziju 215/55 R17 između Save Allweather 12k i BFG/ Kleber su oko 14k sto je oko 8k po setu guma + ostale zahebancije.