Jump to content
Goran

• Popusti, pogodnosti, akcije

• Aktuelni postovi

• Ipak si u pravu,sijalica nema nikakve veze sa blinkanjem... Ocigledno je faul u blue&me modulu koji je tada proradio, a pre neki dan opet ista prica (blinkanje, nema konekcije...). E sad, sta je pametnije uraditi, uzeti polovan uredjaj ili servisirati postojeci (obe opcije su na raspolaganju)?
    • Meni ovo ovako opisano - i sa trecim akumulatorom zvuci dakle da je problem alternator, to jest od alternatora do akumulatora. (ono sto sam gore vec napisao).  Ne znam kako je izvedeno na konkretnom autu - proveri cetkice/regler (ako ima)(aha, evo gledam - ima).  Izmeri napon ovo sto ti je rekao drugar iznad.  Meni ovo zvuci da alternator iz nekog razloga ne isporucuje struju potrosacima. I sad kada popalis potrosace - posto nema dovoljno struje iz generatora/alternatora - to se kompenzuje iz akumulatora, i posto ih je mnogo ima se neki pad napona, koji je toliki da servu to nije dovoljno za normalan rad.   Mislim pricam onako napamet, posto nit' sam autoelektricar, a i nemam shemu pred nosom pa da eventualno nekako izdumam sta bi mogao biti problem.
    • Evo ja da kažem moje najsvezije iskustvo sa prodajom, oglasio sam bmwa f10 na 17.500, jeste jaca cena, ali je sigurno jedan od boljih primeraka. Inicijalno sam mislio da spustim 500-1000e. Zove me čovek iz kraljeva u nedelju, ispitivao me malo oko auta i na kraju mi kaže ako je sve ok hoće da dodje za Ns i da kupi za 16.000, kažem može, došao u ponedeljak izbrojao pare, odradili ugovor, overili i gotovo. Sad da se vratim na cenu, jesam spustio vise nego sto sam prvobitno mislio, ali sa druge strane to nije ni 10%, a auto pretežno stoji i da sam se halavio da probam dobiti par stotki više mogao sam možda čekati još mesecima, a ako se ne proda ove godine, sledeće bi verovatno dobio još manje i tako. Ovako sam prodao auto za par dana po dobroj ceni i meni super. Sent from my SM-A556B using Tapatalk
    • Dobar potez ako te neki plac iznervira     Ja sam pod utiskom da prodaja kola bas lose ide sada. Bukvalno mene zovu prodavci. Juce mi se i treci put u ovoj kupovini prodavac javio. Zvao sam pre nekog vremena za Countrymana i rekao covek da su na odmoru. Juce zove da se vratio da zakazemo gledanje   Ne znam da li je do modela ili stanja trzista
  • Topics

• Today's Birthdays

1. Bubi
      Bubi
      (35 years old)
    2. daniloj
      daniloj
      (41 years old)
    3. Ivan srbin
      Ivan srbin
      (52 years old)
    4. security.section
      security.section
      (37 years old)

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

• Create New...