Ja sam iznenadjen pogonom, skoro identicno je cupao kao A6 uz minimalno klizanje preko nosa a potrosnja za ovih 4000+km po najvecim guzvama i po sat i nesto vremena za 7km gradske voznje nije prelazio 9.2 Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam ove godine po prvi put jedva docekao sneg da probam 4x4
Iskreno proba kao proba nije bila nista posebno, realno i Leon bi prosao na istom mestu osim sto bi malo i skinuo snega branikom.
Ono sto me je prijatno iznenadilo je kako se ponasa na mecavi. Elem, desilo mi se sa Nissan Sentrom i Kijom K5 (oba rent a car i oba u Americi) da pri jakom snegu radar napred iznenada bude zavejan i da krene naglo da koci. Posle sam naucio da taj radar i senzore gasim cim krenu neke teske padavine jer u suprotnom moze biti nezgodno.
Naravno zaboravio sam na to i desilo mi se na Geely-ju da se zaveje senzor i samo je prijavio da je senzor blokiran i ugasen. Posle stajanja 2h u garazi radio je normalno.
Sto se potrosnje tice po ovim guzvama i par dana snega prosek poslednjeg sipanja uz samo gradsku voznju je 8.2l.
Ne moze da bude nevalidna polisa, nisi ti kriv kako su ti obracunali stepen
Inace ja prvi put cujem da to vise nije po zakonu. Kada sam uzeo Geely mene su uredno pitali da li mozda imam ugovor od starog vozila i dobio sam prvi premijski stepen. NIsam ni skontao da je neka usluga u pitanju
Gde si kupio ove kedere za staklo vrata i da l' je to univerzalno ili mora po modelima automobila...?
Inače za drugi auto bi baš mogao da napraviš neku prostu i jeftinu a opet f-nalnu nadstrešnicu ispred garaže